Letselschadejurist, Letselschade-expert, Mediator

Na mijn rechtenstudie ben ik als jurist bij ANWB Rechtshulp gestart. Mijn eerste ervaring met letselschade was meteen in een grootschalige zaak: ik mocht de slachtoffers van de vliegramp in Faro in december 1992 begeleiden bij het verhalen van hun schade. De dynamiek in een groep, het grote fysieke letsel en de psychische schade van de slachtoffers leverden complexe schades op.

Met enkele uitstapjes naar werken bij een verzekeraar, lesgeven op het hbo en aan juristen en het vervullen van enkele bestuursfuncties, bleef ik bij waar ik me het meest het verschil kan maken. Het begeleiden van slachtoffers van een ongeval.

Intussen heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid en ben ik aangesloten bij het Nederlands Instituut voor register experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut voor schaderegelaars (NIS) en ben ik ook NVMV mediator. Momenteel volg ik de postacademische opleiding Grotius Personenschade. Daarmee voldoe ik eveneens aan de eisen die het Keurmerk Letselschade stelt. Maar de meeste voldoening krijg ik toch als een cliënt van mij opgelucht ademhaalt en erop vertrouwt dat ik zijn of haar schade eerlijk, rechtvaardig en doortastend afwikkel met de verzekeraar.

Gratis spreekuur