gabriella-bige

Letselschade specialist

Ik ben geboren in Roemenië uit Hongaarse ouders. In 1968 kwam ik als vluchtelinge naar Nederland. In 1979 studeerde ik af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In datzelfde jaar werd ik als advocaat beëdigd.

Al in 1983 heb ik mijn eerste letselschadezaak gedaan. In de jaren daarna richtte ik mij steeds meer op de letselschadepraktijk. Het is boeiend maar ook zeer dankbaar werk om slachtoffers na een ongeval te helpen hun leven weer op de rails te krijgen. Een reële vergoeding van de schade is daarvoor een voorwaarde.

Gratis spreekuur »

Naast het werk van advocaat heb ik in de loop der jaren allerlei nevenfuncties vervuld. Ik ben er trots op dat ik al in 1991 tot rechter-plaatsvervanger ben benoemd bij de Rechtbank Gelderland te Arnhem. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Discipline, belast met de tuchtrechtspraak voor advocaten in het rechtsgebied van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

Met ingang van 2021 heb ik mijn advocatenpraktijk neergelegd. Ik ondersteun met raad en daad nog mijn collega’s van Balans Letselschade Advocaten die mijn praktijk hebben voortgezet.

Het kantoor is gevestigd in een sfeervolle locatie in de binnenstad van Arnhem, dichtbij het park Sonsbeek.

Gratis spreekuur »